• dl-dj de 8:00 a 16:30
  dv de 8:00 a 15:00
 • L’EMPRESA

  Escardó Serveis és una empresa instal·ladora i mantenidora de gran experiència en muntatges i manteniments multi tècnics. Disposem d’un potent departament d’enginyeria, eficiència energètica i certificacions de qualitat i medi ambient. Per a nosaltres, el servei al client és fonamental i per això disposem de capital humà experimentat i de medis materials per a realitzar les feines amb màxima qualitat i seguretat.

  La incorporació de noves tecnologies ens permet gestionar les feines per als nostres clients minimitzant els costs de gestió, instal·lació i manteniment a la vegada que es maximitza la vida útil de les instal·lacions. Ens encarreguem del manteniment d’instal·lacions a hospitals, grans superfícies, edificis, recintes firals, universitats, centres culturals, educatius, industrials, etc.

  L’empresa està inscrita al Registre d’Agents de la Seguretat Industrial de Catalunya (RASIC). Cal destacar també el certificat en ISO 9001:2008, ISO 14001: 2004 i en OSHAS 18000 pel disseny, muntatge i manteniment d’instal·lacions elèctriques, fontaneria, climatització i cablejat estructural.

  També disposem d’un servei 24 hores per a poder resoldre qualsevol incidència o dubte ràpidament i en qualsevol moment del dia.